Cursa pel centenari de l’Escola del Treball

L’Escola del Treball, en commemoració dels seus 100 anys d’història, ha organitzat pel diumenge 23 de març a les 9 del matí una cursa de 5 km pel centre de Barcelona.

La cursa, oberta a tothom, està organitzada conjuntament amb Wefeel Sport. Es correrà el diumenge 23 de març de 2014 a les 9.00h en una primera edició de 5 km, amb sortida i arribada a les instal•lacions del centre (carrer del Comte d’Urgell,187) i s’emmarca en un dels actes de commemoració dels 100 anys d’història de l’escola, creada el 1914 per la Mancomunitat de Catalunya.

cursa_esc_treball

El recorregut, fàcil i ràpid, s’inicia dintre del recinte de l’Escola Industrial passant, entre altres, pels carrers de l’Eixample com París, Balmes, Mallorca i Nicaragua, tornant a l’escola de nou pel carrer Rosselló, en un temps màxim d’una hora.

Els corredors hauran de córrer amb xip propi o d’un sol ús; el xip de lloguer es facilitarà a l’entrega de dorsals.

Trobareu tota la informació, les inscripcions, el recorregut, els serveis als corredors i altres dades rellevants a la pàgina web de la Cursa de l’Escola del Treball i en el full informatiu de la carrera.