CLIC – El teu primer Manual de Fotografia

Un llibre on els més petits aprendran a mirar, a disparar però sobretot a gaudir de la imatge fixa.

El llibre s’ha finançat a través de Verkami. Els mecenes rebran en breu cursos presencials, llibres (català o castellà), entre d’altres en funció de l’aportació. El llibre serà de format quadrat, 21 x 21 cm de tapa tova i 100 fulles interiors a tot color, plenes d’imatges que il·lustraran els conceptes fotogràfics que els nens aniran aprenent pas a pas.

verkamifotokitsdef

Les fotografies i icones són una part primordial dels continguts d’aquest llibre ja que és una guia eminentment visual. Val a dir que el llibre conté imatges fetes per nens i nenes d’escoles de primària de Catalunya com l’escola Turó del Cargol de Barcelona o l’escola Sant Jordi de Sant Vicenç de Montalt…

exempleturo

Entre les seves pàgines trobarem continguts relacionats amb la fotografia digital, la composició, la llum i el color, temes fotogràfics a tractar com la fotografia nocturna o els animals, activitats i trucs.

Per a més informació Fotokids.