El taller “Quin bestiari!” de Cases de la festa

Per conèixer l’origen, l’evolució i el significat del bestiari festiu de Barcelona.

Aquest nou taller, dirigit a alumnes d’ESO, permetrà als nanos descobrir perquè traiem bèsties a passejar durant les festes, des de quan ho fem, etc. I també els permetrà experimentar el procés de creació i disseny d’una figura i l’ús que se’n fa en una cercavila. Atractiu oi?

poster_progPedagogic_1415-1bloc Preu taller: 99€ (IVA inclòs) grup classe
Lloc: a les diferents Cases de la Festa
Informació i reserves: casesdelafesta@fragment.cat
Mòbil: 608 940 605

El taller forma part del programa educatiu FES TEVA LA CULTURA POPULAR de les cases de la festa.

Aquest projecte té com a objectiu apropar els infants i els joves a la cultura popular i tradicional, a través de l’experimentació i la participació, amb activitats adaptades a les diferents necessitats de cada nivell educatiu i dissenyades per al desenvolupament de la formació en valors, el coneixement i reconeixement del patrimoni i les tradicions com a expressions de memòria i identitat col·lectives, tot estructurant al coneixement a partir de propostes procedimentalment motivadores.

Consulteu el programa educatiu pel proper curs.