Compartir idees: la universitat va a l’institut

Compartir idees és un cicle de conferències taller adreçat a alumnes de 3r i 4t d’ESO i Batxillerat impartides per estudiants de grau i de màster de la Universitat de Barcelona sobre temes d’interès general relacionats amb els seus estudis.
Els estudiants universitaris expliquen de manera dinàmica i atractiva aprenentatges que fan a la facultat a alumnes de secundària. D’aquestauniversitat_insitut02 manera aprenen significativament mentre fan un servei útil a la seva comunitat, copsant les preocupacions dels joves, els problemes dels barris i les realitats que viuen les persones i contribuint a millorar el coneixement de la nostra societat.

El projecte està impulsat pel grup ApS(UB), un equip interdisciplinar format per professorat de les facultats de Belles Arts, Biologia, Dret, Economia i Empresa, Educació, Farmàcia, Filologia, Geografia i Història, Geologia, Infermeria i Medicina.

L’objectiu del projecte és compartir coneixement i conversar sobre un tema que la universitat treballa i que sigui rellevant per a la formació de l’alumnat de secundària. El programa ofereix 69 conferències taller de dos àmbits diferents: social i humanístic i científic.

Les sessions tenen un format de 20 minuts d’informació i 30 minuts de taller i/o debat, a les aules dels instituts. Es realitzaran durant els mesos de novembre i desembre (Tardor) i durant els mesos d’abril i maig (Primavera) del curs 2016-2017.

Més informació:  díptic del projecte (en pdf) i vídeo