Les escoles Baró de Viver i Octavio Paz, portades de l’ARA i El Periódico

Dos centres de la ciutat han estat portada aquesta setmana del diari ARA i El Periódico amb motiu del nou inici de curs 2016-2017: l’Escola Octavio Paz i l’Escola Baró de Viver.

El diari ARA, a més, en el seu interior dedica una pàgina a l’Escola Baró de Viver, que després d’anys de treball per renovar-se, ha augmentat la ràtio d’alumnes, s’ha convertit en un centre innovador punter i ha aconseguit combatre l’absentisme, un dels problemes enquistats del barri.
Per la seva banda, l’Escola Octavio Paz, ha començat el curs 2016-2017 amb nous reptes d’innovació i una nova manera de treballar per projectes que té com a base un enfocament globalitzador i significatiu.

Enllaç amb l’article al diari ARA sobre l’Escola Baró de Viver
“Abans teníem un absentisme del 30%, ara només falten tres nens”