Vols participar en els programes Èxit i Èxit Anglès del curs 2017-2018?

El Consorci d’Educació ha convocat les beques de col·laboració i coordinació per al curs 2017-2018 dels programes Èxit i Èxit Anglès, que ofereixen acompanyament educatiu durant el curs escolar a alumnat de primària i  secundària de centres educatius de la ciutat.

Amic@gran, coordinador/a o tallerista de teatre al Programa Èxit

El Programa Èxit ofereix reforç en horari extraescolar a l’alumnat des 5è i 6è de primària fins al 4t d’ESO per millorar els seus aprenentatges bàsics i acompanyar-lo en el seu pas a l’ESO. En el el marc del projecte es convoquen beques de col·laboració per ser amic@gran -que és un referent per a l’alumnat- i també per ser coordinador/a de centre o de zona o tallerista de teatre.

Requisits:  Per sol·licitar una beca cal tenir entre 18 i 30 anys per ser amic@gran (i entre 22 i 30 anys per ser coordinar/a i tallerista) i  ser estudiant universitari o d’estudis postobligatoris. A la convocatòria hi podeu trobar informació sobre les diferents modalitats.

Enllaç amb la convocatòria

 

Great friend, school coordinator i zone coordinator al Programa Èxit Anglès

El Programa Èxit Anglès vol fomentar l’ús oral de l’anglès de l’alumnat que hi participa en situacions d’interacció reals, amb l’acompanyament del great friend – que estarà format per a desenvolupar aquesta tasca- i els school coordinators i zone coordinator.

El projecte comptarà amb la col·laboració i l’assessorament de professorat seleccionat i coordinat per l’Escola Oficial d’Idiomes Barcelona-Drassanes.

Requisits: Per sol·licitar una beca per ser great friend al nou Programa Èxit Anglès cal tenir entre 20 i 30 anys,  estudis postobligatoris o universitaris en curs i el títol B2 d’anglès o equivalent.

Enllaç amb la convocatòria

 

Més informació: edubcn.cat/exit