Vols ser un/a “great friend” del programa Èxit Anglès el proper curs 2018-2019?

Tens entre 20 i 30 anys,  estudis postobligatoris o universitaris en curs i el títol B2 d’anglès o equivalent?

El Consorci d’Educació ha convocat les beques de col·laboració i coordinació per al curs 2018-2019 del programa Èxit Anglès, que ofereix acompanyament educatiu durant el curs escolar a alumnat de primària i  secundària de centres educatius de la ciutat.

El programa fomenta l’ús oral de l’anglès de l’alumnat que hi participa en situacions d’interacció reals, amb l’acompanyament del/la “great friend” – que estarà format/ada per a desenvolupar aquesta tasca- i els/les school coordinators i zone coordinator. Per a fer-ho, l’Èxit Estiu compta amb la col·laboració i l’assessorament de professorat seleccionat i coordinat per l’Escola Oficial d’Idiomes Barcelona-Drassanes.

Podeu consultar els requisits per sol·licitar una beca i la resta de la informació a la convocatòria que trobareu al web del Consorci d’Educació.

Enllaç amb la convocatòria