Portes obertes al nou espai educatiu de la Fundació Joan Brossa al Born

La Fundació Joan Brossa està preparant una jornada de portes obertes pel proper 26 de setembre adreçada al professorat dels centres educatius per presentar, en primícia, la seva nova seu del Born (al carrer La Seca, 2) i la filosofia del seu nou programa educatiu.

En aquesta jornada la Fundació vol mostrar el nou espai cultural i creatiu que va inaugurar abans de l’estiu a l’antiga fàbrica de la moneda La Seca i explicar la seva filosofia de treball, amb la voluntat de reflexionar conjuntament amb el món docent i veure de quina manera es poden desenvolupar projectes transversals amb els centres escolars.

El nou servei educatiu de la Fundació Joan Brossa vol fomentar, a partir de l’obra del poeta, el desenvolupament d’una mirada activa envers la poesia i l’art contemporanis i convertir l’obra brossiana en una eina d’experimentació i creació. Literatura, art, màgia, teatre, música i cinema es fusionen per descobrir la personalitat d’un poeta polièdric i transversal.
Per assistir a la jornada de portes obertes només cal enviar un correu electrònic des del web de la Fundació indicant el nom, centre i especialitat.

ENLLAÇ amb l’espai de la Fundació Joan Brossa on trobareu la informació de la sessió

Blog Educatiu de la Fundació Joan Brossa (enllaç)