Premi 25 de Novembre contra les violències masclistes

L’Ajuntament de Barcelona ha convocat una nova edició del premi 25 de Novembre, que enguany s’articula al voltant del lema “Creixem lliures de violència. #BCNantimasclista” i vol reconèixer les persones, col·lectius, institucions, grups o entitats que aposten per treballar per una ciutat lliure de violència, on predominin formes de convivència plurals i solidàries.

Fins al 19 d’octubre es poden presentar a aquesta convocatòria iniciatives de recerca, conscienciació i rebuig ciutadà col·lectiu contra les violències masclistes vers infants i joves.  Hi poden participar les escoles i els centres educatius i d’ensenyament i les persones físiques, les associacions, els grups de fet i les entitats de qualsevol índole (comercials, culturals, veïnals, etcètera); els espais de lleure i oci; els equipaments i els serveis cívics, socials, culturals i de l’àmbit de la salut, i els grups, les associacions o les entitats sense ànim de lucre de la ciutat de Barcelona.

El premi ofereix recursos econòmics i el suport institucional perquè es faciliti la realització a Barcelona del projecte guanyador, que haurà de ser inèdit o estar a l’inici de la seva implementació.

Informació, bases i documentació necessària al següent enllaç:

http://ajuntament.barcelona.cat/dones/ca/noticia/la-lluita-contra-les-violzuncies-masclistes-vers-infants-i-joves-eix-de-la-nova-convocatzeria-del-premi-25-de-novembre