Betevé emet dos curtmetratges de l’EMAV

Betevé emetrà aquest diumenge 21 d’octubre a les 18.25 dues produccions de l’EMAV Escola de Mitjans Audiovisuals. Es tracta de dos curtmetratges realitzats per alumnes dins de l’assignatura del mòdul de Projectes: “Por qué cerramos los ojos”(2017) i “Prioridades”(2016).

El primer d’ells, “Por qué cerramos los ojos”(2017) , de Ricard Renalias, és un viatge per la foscor entre la vida i la mort i explica la història de l’Anna i el seu equip del programa “Misteria”, que investiguen una misteriosa cova on ningú s’atreveix a entrar-hi i es trobaran un fenomen paranormal que esdevindrà un viatge per la foscor entre la vida i la mort.

El segon, “Prioridades”(2016), de Lautaro Urquiola i Joan Ramon Viñas Grimalt, és un reality portat al límit. En ell una parella decideix participar a un reality televisiu amb la intenció de guanyar diners per poder casar-se. No imaginen que arran d’aquest fet seran segrestats per uns atracadors.