Dos curtmetratges d’alumnes de l’EMAV s’estrenaran al festival FILMETS

Dos curtmetratges de ficció d’alumnes de l’Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona (EMAV) han estat seleccionats per a la 45a edició del Festival FILMETS (Badalona Film Festival) que tindrà lloc del 18 al 27 d’octubre.
Els dos curtmetratges són “Superfície”, dirigit per Pau Senabre, i “Absolución”, dirigit per Héctor Jerez, i han estat realitzats per estudiants dins del mòdul de projectes dels diferents cicles formatius de grau superior de l’escola (il·luminació, realització, so i producció),

“Superfície”, de Pau Senabre, s’estrenarà dins de la secció oficial a concurs el 21 d’octubre a les 16.30 hores i parla de dos joves escaladors tornen a casa després d’un cap de setmana d’escalada. En parar a una platja per fer una cigarreta, descobreixen alguna cosa flotant al mar.

“Absolución” es podrà veure el dissabte 19 d’octubre a les 9 del matí dins la secció “Badalona en curt” i la història ens situa a l’església d’un poble on un assassí i violador en sèrie, buscat per la justícia, manté una conversa al confessionari. El criminal confessa tots els pecats amb l’esperança de trobar l’absolució de Déu.

“Superfície” i “Absolución” són dos dels 251 curtmetratges procedents de països de tot el món que es podran veure en la 45a edició de FILMETS Badalona Film Festival, enguany amb el lema ‘Dreaming is possible’ (Somiar és possible). D’aquests 251 curts, n’ hi ha 122 de ficció, 115 d’animació i 14 documentals. Les sessions, amb entrada gratuïta, tindran lloc a les seus oficials habituals de Badalona (Teatre Zorrilla, Teatre Principal i Teatre Blas Infante) i enguany també als Multicinemes Can Castellet de Sant Boi de Llobregat i a l’Institut Français de Barcelona. Entre altres coses, el Regne Unit és el país convidat d’aquesta edició de FILMETS, amb la projecció de curts guanyadors i nominats als premis BAFTA.

Més informació al catàleg del festival www.festivalfilmets.cat/pdf/filmets_c_2019.pdf