Un documental de l’EMAV que parla de joves migrants a Barcelona

“El somni europeu: diari d’un (im)migrant”  és un documental realitzat per alumnat de l’Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona (EMAV) que ens acosta a la realitat de cinc joves migrants del Senegal i del Marroc -l’Ismail, el Karim, l’Oualid, l’Arona i l’Aisam- que han vingut a Barcelona a la recerca d’una oportunitat de futur. Parla de les seves frustracions quan arriben a Europa i de com es senten, de les seves expectatives de futur i de l’estigmatització a la qual s’enfronten.

El documental ha estat produit al mòdul de projectes del curs passat 2018-2019. Està dirigit per l’Alba Vivancos i realitzat juntament amb companys dels cicles formatius de Producció, So, Il·luminació i Realització de l’EMAV. Va ser emès el dissabte 11 de gener dins del programa DOC’S de Betevé i es pot veure a la carta al web del programa.