Preguntes freqüents sobre la protecció de dades en educació

Es poden publicar o difondre al web de l’escola imatges dels alumnes fent diferents activitats del centre? Cal comptar amb el consentiment per difondre imatges d’alumnes al web del centre, si les imatges estan difuminades o es tracta d’una fotografia col·lectiva en què els alumnes no són identificables? Una escola pot facilitar a l’AMPA un llistat de les adreces electròniques dels pares dels alumnes, per organitzar activitats extraescolars?

Aquestes són algunes de les 25 preguntes freqüents que l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, l’organisme que vetlla per garantir el dret a la protecció de dades personals, té publicades en la seva pàgina web en relació a la protecció de dades en l’àmbit educatiu.

Les preguntes freqüents es poden consultar en la pàgina on porta aquest enllaç:

https://apdcat.gencat.cat/ca/documentacio/preguntes-frequents/preguntes-per-a-persones-afectades/ambit-educatiu