Tot un Món a les aules

Recomanem el material didàctic Tot un Món que procura acostar el fenomen migratori a les aules i treballar les actituds envers la immigració.

El passat dia 16 de juny, a les 19 h, Televisió de Catalunya, la Fundació Jaume Bofill i l’Espai Avinyó – Llengua i Cultura van organitzar l’acte «Tot un Món a les aules» per parlar del repte que tenen els centres educatius a l’hora de fomentar una comprensió més gran del fenomen migratori i desmuntar prejudicis i estereotips. 

Portada Material didàctic- Tot un MónEn aquest acte es va presentar el material didàctic Tot un Món de Miquel Àngel Essomba i editat per la Fundació Bofill, que pren com a punt de partida alguns capítols del programa Tot un Món, produït i emès per TV3, per acostar el fenomen migratori a les aules i treballar les actituds envers la immigració.
També es va presentar l’adaptació multimèdia d’aquest material, que s’ha elaborat utilitzant la plataforma Documenta. 

Si en vols més informació, pots consultar els enllaços següents:

— Sobre l’acte «Tot un Món a les aules»
— Sobre Tot un Món, material didàctic
— Sobre l’adaptació multimèdia