T’agrada la sèrie Mestres de TV3?

El canal emet els capítols els dimarts a les 22.30h.

Aquest nou programa està centrat en la feina diària i en l’experiència professional dels mestres i professors d’educació infantil, primària i secundària a Catalunya i consta de 10 capítols de 50 minuts de durada.

Cadascun dels capítols aborda un aspecte diferent del món educatiu des de la perspectiva de la relació entre mestre i alumne: la vocació de docent, l’èxit i el fracàs educatiu, la convivència, l’educació en els valors, el lideratge, la incorporació de les noves tecnologies, l’atenció a la diferència i a la diversitat, etc.

Ens agradaria saber què opines del programa i si creus que s’ajusta a la realitat del món educatiu.

Si vols veure algun dels tres capítols emesos fins ara pots fer-ho a la web de TV3.