SOMNIS D’ESTIU, colònies per a nens i nenes amb epilèpsia

L’Associació Mar de Somnis organitza unes colònies per a nens i nenes amb epilèpsia aquest estiu, del 20 al 27 de juliol. Estan adreçades a nens, nenes i joves amb epilèpsia entre els 8 i els 15 anys i tindran lloc a La Conreria, a Montgat, una casa de colònies que es troba a només 15 quilòmetres de Barcelona situada en un entorn natural privilegiat.

Les colònies compten amb la col·laboració dels hospitals de la Vall d’Hebron i Sant Joan de Dèu i reben el suport econòmic de l’EPILEPSY FOUNDATION en forma de beques, que fa que tinguin un import molt assequible: 80 euros amb tot inclòs.

A més de tenir entre 8 i 15 anys, per participar en les colònies els nens i nenes han d’estar diagnosticats com a persona epilèptica, tenir crisis epilèptiques poc freqüents i autorització mèdica.

logo_mar_somnis

Més informació