III Marxeta per la cardiopatia congènita

El proper dissabte 7 de novembre del 2015 tindrà lloc la III Marxeta en suport als infants i joves amb cardiopatia congènita. Per aquest motiu es convida a totes les escoles de Barcelona, als seus alumnes i a les famílies a participar en aquesta marxa.

Aquesta cursa solidària està adreçada a nens i joves de 8 a 16 anys i tindrà lloc als jardins del Recinte Modernista de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de 10.00 a 12.30 h.

La Marxeta està organitzada per l’Hospital de Sant Pau, la Fundació Cors Units, el Consorci d’Educació de Barcelona, l’AACIC (Associació de Cardiopaties Congènites), el CAR (Centre d’Alt Rendiment) i la Federació Catalana d’Atletisme. Els seus objectius són donar a conèixer la realitat dels infants que neixen amb una cardiopatia congènita i promoure l’activitat física.

Al llarg del matí hi haurà un taller dirigit per tècnics i tècniques de la Federació Catalana d’Atletisme, entrenadors/es i professionals del CAR, en el qual s’ensenyarà als participants els fonaments bàsics de la tècnica de la marxa atlètica. Durant la segona part, es farà una cursa caminant o fent marxa pels voltants del Recinte Modernista.

Els tallers els realitzaran marxadors olímpics, esportistes d’alt rendiment i joves atletes marxadors que després faran la cursa juntament amb tots els nens i nenes. Aquest any hi haurà un taller de Fit-Walking per a les famílies.

Per a participar-hi cal inscriure’s prèviament a través del web lamarxetadelcor.blogspot.com.es.