Micromecenatge per participar en la Final Mundial 2016 VEX Worlds

L’equip de robòtica de l’Institut Anna Gironella de Mundet participarà en la Final Mundial 2016 VEX Worlds que tindrà lloc a finals d’abril a Kentucky (EEUU) i ha obert una pàgina de micromecenatge a goteo per recollir diners per cobrir el registre al campionat i part del viatge.

El passat 15 de març aquest equip va guanyar la final estatal de la VEX Robotics Competition, un torneig de robòtica internacional que aquest curs 2015-2016 s’ha celebrat per quarta vegada a Barcelona i s’ha classificat per a la final internacional que tindrà lloc als EEUU i ha rebut el prestigiós premi de la Fundació EDUCABOT.

L’equip ha desenvolupat dos robots molt fiables i competitius que poden donar molt bons resultats en la competició mundial. Hi ha un total de 7 alumnes dels cicles formatius superiors de Robòtica i telecomunicacions que representaran al centre educatiu en la competició que es realitzarà del 20 al 23 d’abril a Louisville, Kentucky (EEUU).

La competició es realitzarà a les instal•lacions de l’EXPO KENTUCKY CENTER, en el qual prop de 850 equips participaran en diferents tipus de competicions que es desenvoluparan en diversos pavellons. També hi ha diferents administracions, organitzacions i empreses que mostren a través dels seus equips les novetats relacionades amb la robòtica educativa.

Enllaç amb la pàgina del micromecenatge