Marató d’anglès i geografia a l’Escola Ramon Llull

Aquest reportatge de la periodista de Catalunya Ràdio Montse Poblet mostra el viatge pel món que els alumnes de 4rt de primària de l’Escola Ramon Llull van fer a través de la Marató de Mistery Skype. L’activitat, que va rebre una menció al VI Concurs de Bones Pràctiques TIC del Consorci d’Educació, és un joc d’estratègia en la qual dues escoles d’arreu del món fan una connexió mitjançant skype per adivinar el més ràpid possible la ubicació de l’altra, a través de preguntes concretes.

Durant 21 hores l’alumnat es va tancar al centre amb les mestres d’anglès, la Cares Diaz i la Pilar Justicia, per connectar i jugar amb nens i nenes de diferents llocs del món, amb l’objectiu de treballar geografia, anglès i tecnologia a través d’una activitat lúdica.

El reportatge està publicat al Blog de mestres, un espai radiofònic que s’emet des del gener del 2012 a Catalunya Informació i des del qual la Montse Poblet ofereix reportatges breus sobre experiències innovadores o singulars d’escoles i instituts de tot Catalunya.

 

 

Fa dos cursos la cadena americana NBC va seleccionar l’escola per enregistrar una classe en què van contactar amb una escola de Nova York. Barcelona TV en va fer notícia.

Una classe d’anglès amb Skype de l’Escola Ramon Llull s’emetrà a la cadena americana NBC