Els tres centres de formació d’adults de Sant Andreu celebren el seu 40è aniversari

 L’Espai Bota va acollir ell dimarts 5 de juny l’acte de celebració del 40è aniversari de les tres escoles de formació de persones adultes del districte de Sant Andreu:  el CFA Bon Pastor, el CFA Pegaso i el CFA Trinitat Vella.

Aquests tres centres van néixer ara fa 40 anys, en plena transició democràtica, en el context de les lluites obreres que reivindicaven la possibilitat de seguir formant-se quan s’arribava a l’edat adulta.

Tots tres han jugat un paper fonamental en l’aprenentatge de la llengua, la integració social i la vinculació al territori a Sant Andreu i la seva oferta formativa ha anat adaptant-se a les necessitats de l’entorn.

El Centre de Formació d’Adults Bon Pastor explica en la aquesta notícia com va ser l’acte de celebració conjunt del passat 5 de juny         Enllaç amb la notícia

Vídeo dedicat al 40è aniversari de les tres escoles d’adults