La Fundació Aspasim convida tothom a participar en la seva campanya ‘Cantem El Botó Màgic’

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, el proper 3 de novembre, la Fundació Aspasim ha engegat la campanya ‘Cantem El Botó Màgic’, que convida tothom a cantar la seva cançó “El Botó màgic” en la llengua de signes catalana per crear un videoclip col·lectiu. Amb ell vol contribuïr a normalitzar la discapacitat i acostar la llengua de signes catalana a tothom.

Per participar en aquesta campanya, abans del 20 de novembre cal enregistrar un vídeo cantant i signant la cançó o la tornada de la cançó, enviar-lo al web aspasim.com/cantemelbotomagic i compartir-lo a les xarxes socials amb el hasgtag #CantemElBotóMàgic per animar altres persones a sumar-s’hi.

El 3 de desembre, Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, es publicarà el videoclip col·lectiu creat amb els vídeos cantant i signant la cançó d’escoles, famílies i grups de música que hi hagin participat.

Al web aspasim.com/cantemelboto hi ha tot el que es necessita per a participar-hi:
• El videoclip de la cançó “El Botó Màgic”
• El tutorial per aprendre la cançó en llengua de signes catalana
• Un vídeo d’acompanyament per practicar

Aquesta iniciativa ha rebut el suport del Departament d’Educació, el Consorci d’Educació de Barcelona, l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de Barcelona, l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona, el Districte de Sarrià – Sant Gervasi i Cellnex.