Orientacions i consells del programa Magnet per a les reunions d’inici de curs

Per què és necessari repensar les reunions amb famílies aquest curs? Què necessiten les famílies?

Per donar resposta a aquestes preguntes el programa Magnet, Aliances per a l’èxit educatiu, presenta en el seu web una infografia amb orientacions i consells per a les reunions d’inici de curs creada per la mestra i pedagoga Anna Ramis.

La proposta convida els centres educatius a fer-se preguntes i ser estratègics en el plantejament de les reunions virtuals d’inici de curs amb les famílies per fomentar i enfortir el diàleg i la col·laboració amb elles, en un curs marcat per les mesures sanitàries de la Covid-19 en el que cal que família i escola avancin en la mateixa direcció des del primer dia.

Enllaç amb la informació i la infografia al web del programa Magnet:

 

 

 

 

 

Enllaç amb la infografia (pdf)