El repte de fer un curtmetratge de 5 minuts en 72 hores

Produir una peça audiovisual de 5 minuts en un cap de setmana (72 hores). Aquest és el repte que proposa el Concurs l’Endemà que organitza l’alumnat de l’Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona (EMAV) des de fa 18 anys.  La propera edició es celebra del 14 al 17 de gener de 2022 i qui hi vulgui participar pot fer la inscripció fins al 10 de gener.

Els curtmetratges que participen en aquest concurs han d’integrar en la història dues premisses que farà públiques l’organització en el moment d’iniciar-se el concurs, exactament el dia 14 de gener a les 12 h, a través del seu web i de les xarxes socials. A partir d’aquí, el rodatge es pot fer fins al 17 de gener a les 12 h, termini màxim en què cal lliurar a l’organització el curtmetratge per WeTransfer.

Des de fa 18 anys l’alumnat del CFGS de Realització de Projectes Audiovisuals i d’Espectacles de l’Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona (EMAV) organitza aquest concurs, que inclou premis amb diferents recompenses, amb la finalitat d’incentivar la creació de productes audiovisuals i oferir l’oportunitat d’elaborar una obra pròpia.

Premis de 300 a 500 euros

Un jurat format per professionals del sector audiovisual valora els curtmetratges i decideix qui són els guanyadors dels diferents premis. Els tres primers premis són de 300, 200 i 100 euros i també n’hi ha dos més: el Premi al Millor Curtmetratge en Català, que atorga la Plataforma per la Llengua (300 euros), i el Premi del Públic, patrocinat per AudiovisualPro (amb 500 euros en material de lloguer). Com a novetat de l’edició d’enguany, també hi ha el Premi a la Millor Postproducció, ofert per RubenGuo (amb un any de subscripció als cursos d’aquest centre).

La gala de lliurament de premis s’emetrà en streaming el dia 18 de febrer a les 18 h.

Trobareu tota la informació sobre el concurs al seu web lendema.com